دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

راهنمای خرید بهترین هاست وردپرس

بهترین اخبار ایران و جهان

راهنمای خرید بهترین هاست وردپرس

۵۶۸ بازديد
اگرچه ساخت سایت با وردپرس واقعا ساده است و نیاز به کدنویسی و .. ندارد؛ اما انتخاب هاستی که بتوانید با آن، سایت وردپرس با کیفیتی بالا بیاورید نیاز به بررسی و دقت دارد. واقعیت این است که انتخاب یک هاست مناسب پشتوانه سایت شما و ضامن صحت عملکرد قالب وردپرس شما خواهد بود. در این مقاله، قصد داریم، راهنمای خرید هاست وردپرس را داشته باشیم. در واقع معیارها و فاکتورهایی معرفی کنیم تا بهترین هاست برای وردپرس و هاستینگ ایرانی را بتوانید راحت انتخاب و خریداری کنید. بهترین هاست وردپرس برای اینکه به هر کدام از زیر بخش های زیر بروید، کافی است روی عنوان مورد نظر کلیک کنید.

چرا باید برای انتخاب بهترین هاست وردپرس حساسیت به خرج دهیم؟
سایت های وردپرس به چه هاستی نیاز دارند؟
انتخاب بهترین هاست مخصوص وردپرس
نوع هاست که می خواهید انتخاب کنید
چطور بهترین هاست وردپرس را تشخیص بدهیم؟
1: هزینه/ قیمت گذاری هاست
2: ویژگی و عملکرد بهترین هاست وردپرس
3: کیفیت پشتیبانی در راهنمای خرید بهترین هاست وردپرس
4: شهرت و اعتبار شرکت ارائه کننده هاست
5: امنیت هاست
در یک کلام خرید هاست مخصوص وردپرس
اینفوگرافی راهنمای انتخاب بهترین هاست وردپرس
از کدام شرکت هاستینگ ایرانی راضی بودین؟ بهترین هاستینگ ایرانی کدام است؟
چرا باید برای انتخاب بهترین هاست وردپرس حساسیت به خرج دهیم؟
همانطور که اشاره شد، انتخاب هاست مخصوص وردپرس مناسب برای این سیستم مدیریت محتوا اهمیت زیادی دارد. چون بخش زیادی از سلامت سایت شما و عملکرد درست قالب وردپرس ، متکی بر میزبانی وب یا همان شرکت هاستینگ شماست. هاست شما، جایی است که سایت شما زندگی می کند. در واقع، هاست مثل خانه ای است که سایت به همراه محتوا، تصاویر، فایل ها و … در آن زندگی می کند.

تناسب هاست و سایت
خانه، باید برای زندگی اعضا متناسب و مناسب باشد. قطعا یک خانواده دو نفره به دنبال خانه ای با طبقات متعدد و اتاق های زیاد نیست. این در مورد سایت شما هم مصداق دارد. هاستی که انتخاب می کنید، باید متناسب با اندازه و نیازهای همان سایت باشد. سایت های وردپرس به دلیل راحتی استفاده محبوبیت زیادی پیدا کرده اند؛ اما واقعا کدام یک از این هاست های رنگارنگ که در سراسر ایران وجود دارد، بهترین گزینه برای سایت های وردپرس است؟ اصلا چرا باید حساسیت به خرج داد؟ در راهنمای خرید هاست برای وردپرس قرار است به این نکات بیشتر بپردازیم.

تناسب منابع با نیازهای سایت
واقعیت این است که بعضا هاست های مخصوص وردپرس ورودی بالایی دارند. بنابراین اگر پهنای باند متناسبی نداشته باشند، با مشکل مواجه می شوند. یا برخی از افزونه ها، نیازمندی هایی از سمت هاست دارند. سایتی که می خواهید راه اندازی کنید، هزینه و زمان زیادی از شما می برد. چه بهتر اینکه طوری روی آن کار کنیم که با کمترین مشکل حین کار مواجه شویم.

تصور کنید که سایت شما راه اندازی شده و بازدید کننده خوبی هم جذب کرده اید. بدترین خبر در این شرایط این است که، متوجه شوید این هاست دیگر برای سایتتان کارا نیست. پس یا مجبورید شرکت هاستینگ را عوض کنید یا اینکه هاست را ارتقا دهید.

در هر مورد، هزینه زیادی را بابت ارتقا، زمانی که در این میان از دست می رود و خسارتی که به سایت می خورد را متحمل می شوید. حتی اگر به هاست دیگری مهاجرت نکنید، برای حل مشکلات و مسائلی که پیش می آید شاید مجبور شوید که هزینه ای جداگانه برای رفع مشکلات پیدا کنید. اهمیت این مسأله زمانی مهم تر می شود که بدانیم، هزینه ها صرفا انتخاب هاست نبوده. شما هزینه ای هم بر سر تجهیز سایت خودتان صرف کرده اید.

پس دقت در انتخاب بهترین هاست برای وردپرس اهمیت زیادی دارد.

خوب است بدانید که در همین مقاله نظرسنجی بهترین هاستینگ ایرانی برقرار است.
سایت های وردپرس به چه هاستی نیاز دارند؟
خب با این اوصاف متوجه شدیم که چقدر انتخاب هاست برای سایت های ودرپرس حائز اهمیت است. ساده ترین کار برای انتخاب بهترین هاست برای سایت های وردپرس، توجه به این فاکتورها هستند.

سرعت: زمان بارگذاری سرور یا server load time باید زیر 300ms باشد.
آپتایم: یک سرور مورد اعتماد در 99 درصد موارد توانایی اداره سرورها و اجرای وب سایت را دارد.
خدمات مشتری: حین نگهداری از سایت وردپرس سوالاتی پیش می آید که نیاز داریم از جایی بپرسیم. چه بهتر اینکه بهترین هاستینگ ایرانی ما به سوالات بتواند پاسخ دهد.
نیاز شما: اما مهم ترین مسأله نیاز شماست. شرکت باید بتواند هاست مورد نیاز اندازه و نوع سایت شما را تأمین کند.
همچنین باید بدانیم از میان سیستم عامل کدام یک بهترین گزینه برای پشتیبانی از سایت های وردپرس هستند. در وحله اول باید بدانیم که وردپرس قطعا به یک هاست لینوکسی احتیاج دارد. چرا که وردپرس اسکریپتی است که زبان php ساخته شده پس هاست ویندوزی کاربردی برایش ندارد. البته با یک سری کارهای پیچیده و به سختی می توان این کار را انجام داد. ولی واقعیت این است که مناسبت ترین هاست برای وردپرس از نوع هاست لینوکسی است.

علاوه بر انتخاب هاست لینوکسی، دیتابیسی که در اختیار شما باید قرار گیرد معمولا mySQL یا Maria DB باید باشد. همچنین php ورژن 5.2 و بالاتر باشد.


علاوه بر هاست، عوامل مهمی بر افزایش سرعت سایت شما تاثیر دارد، می توانید این عوامل را در مقاله افزایش سرعت سایت وردپرسی مطالعه کنید.
از بین پنل های مختلفی که برای سایت های وردپرس مناسب باشند، سی پنل و دایرکت ادمین از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. ظاهر گرافیکی جذابی دارند و به افراد به راحتی می توانند بر محتوا کنترل داشته باشند. البته دایرکت ادمین به لحاظ گرافیک ضعیف تر، هزینه کمتری هم دارد.

همه مواردی که اشاره کردیم الزامات یک هاست برای سایت های وردپرس است. اما در بالا اشاره کردیم که مهم ترین گزینه برای اینکه هاست متناسب با سایت خودمان را پیدا کنیم، باید به نیازها دقت کنیم. حالا چطور نیازهای سایت وردپرسمان را تشخیص دهیم و دریابیم؟

انتخاب بهترین هاست مخصوص وردپرس
تعداد بالای سایت های وردپرس که هر روز به گسترش هست. از طرف دیگر، شرکت هایی هم که مدعی بهترین بودن در زمینه پذیرش هاست سایت وردپرس باشند، بیشتر از قبل می شوند. در این شرایط ضروری است که بتوانیم فاکتورهای مشخصی برای این مسأله داشته باشیم.

با احترام به همه مقایسه ها و معرفی ها از بهترین هاست برای وردپرس ، لزوما همیشه درست نیستند. یکی اینکه بعضی از این بررسی ها به روز نشده و از همان تاریخ انتشار تغییری نکرده اند. از طرف دیگر، برخی از این مقایسه ها از طرف خود هاستینگ ها به صورت رپورتاژ یا پرداختی صورت گرفته و تشکیل شده اند. در هر حال اعتمادی که تا پیش از این به لیست مقایسه بهترین ها بود دیگر وجود ندارد.

در این مقاله قصد نداریم شرکت خاصی را معرفی کنیم. بلکه می خواهیم فاکتورها و معیارهای منصفانه و منطقی که منجر به انتخاب هاست متناسب با نیاز می شوند، را معرفی کنیم و آموزش خرید هاست برای وردپرس را داشته باشیم. توجه داشته باشید که انتخاب صحیح هاست برای سایت وردپرس شما می تواند سئو را هم بهبود بخشد و حتی روی فروش شما هم تأثیر گذارد. پس قبل از انتخاب نهایی این اصول کمک می کنند تا آگاهانه تصمیم بگیریم.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.