پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۰۳

قانون جذب و تکنیک ان ال پی دو راه موفقیت شما

۵۵۱ بازديد
راز قانون جاذبه

یکی از مشهورترین قوانین حاکم بر جهان، قانون جذب است‎

 

جهانی که در آن زندگی می کنیم براساس قوانین متعدد تنظیم شده که سنگ بنای کائنات بر آن ها استوار است، همه ما صرف نظر از سن، ملیت یا اعتقادات مذهبی دارای قدرت استفاده از این قوانین طلایی که شاید برخی افراد از تاثیر جادویی آن ها اطلاعی نداشته باشند، هستیم.

 

یکی از مشهورترین قوانین حاکم بر جهان، قانون جذب است که با استفاده از قدرت ذهن، آن چه در اندیشه ما می گذرد را به واقعیت های زندگی مان تبدیل می کند. این قانون به سادگی می گوید افکار ما زندگی ما را می سازد و چیزی که به آن تمرکز می کنیم در نهایت به چیزی تبدیل می شود که در مقابل خود خواهیم دید!

 

تکنیک NLP نیز از تکنیک های مشهور برای برنامه ریزی مجدد ضمیر ناخوداگاه است که برای دستیابی به اهداف فردی و اجتماعی تاثیر شگفت انگیزی دارد.

 

شعار ان ال پی این است: “تکرار کارهای قبلی مساویست با نتایج قبلی و انجام کارهای جدید مساویست با نتایج جدید”

 

در ادامه با ما همراه باشید تا با قانون جذب و تکنیک ان ال پی بیشتر آشنا شویم.

 

قانون جذب چیست؟

قانون جذب یک جور نگرش مثبت گرایانه به نقش انسان در سرنوشت خود است. قانون جذب بیانگر این واقعیت است که مثبت اندیشی و نگرش خوش بینانه، شرایط و اتفاقاتی برای فرد ایجاد می کند که او را هرچه سریعتر به اهدافش برساند.

 

قانون جذب از بزرگ ترین اسرار زندگی است که تعداد کمی از مردم از میزان تاثیر آن در زندگی روزمره آگاه هستند. ما همانند آهنربای انسانی هستیم که هر لحظه زندگی، در حال ارسال احساسات و افکار به جهان هستی و جذب وقایع و ساخت حقایق زندگی خود هستیم.

 

متاسفانه بسیاری از ما چشمان خود را نسبت به قدرت قانون جذب بسته ایم و بدون کنترل افکار و احساسات منفی رویدادهای ناخواسته را به زندگی خود جذب می کنیم.

 

شاید یکی از مهم ترین وظایف هر فرد کشف راز قانون جذب و یادگیری آن است، خوشبختانه امروزه با پیشرفت تکنولوژی افراد بیشتری با قانون جذب آشنا شده و به روش های مختلف از جمله حضور در دوره های قانون جذب و بهره گیری از تجارب دیگران می توانند به راحتی و با استفاده از این راز طلایی زندگی خود را متحول کنند.

 

قانون جذب که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده، قانون جدید و نوظهوری نیست بلکه در تعالیم بسیاری از تمدن ها و مذاهب از آن یاد شده و در آثار هنرمندان و شاعران و اندیشمندانی همچون شکسپیر، بلیک، امرسون، نیوتن و بتهوون نمود پیدا کرده است.

 

استادان بزرگ در دنیای شرق از دیرباز به شاگردان خود یک اصل مهم آموزش می دادند: ” تو به چیزی تبدیل می شوی که به آن فکر می کنی!”

 

این مفهوم در فرهنگ غرب نیز از سالیان قبل و با عنوان “کارما” شناخته شده است.

 

از سوی دیگر دانشمندان فیزیک کوانتوم با تحقیقات گسترده در زمینه قدرت ذهن به تاثیر شگفت انگیز ذهن در شکل گیری دنیای اطراف پی برده و به نتایج جالبی دست پیدا کرده اند.

 

قانون جذب چگونه کار می کند؟ 

قانون جذب نیز مانند قوانین دیگر حاکم بر کائنات قانون بسیار ساده و البته کاملی است. مهم نیست چه چیزی می خواهید به دست آورید یا به چه کسی می خواهید تبدیل شوید، قانون جذب می گوید هر تصویری که از خود در ذهن داشته باشید در دنیای واقعی قابل دستیابی است.

 

برای استفاده آگاهانه از قانون جذب باید با نکات کلیدی این قانون آشنا شده و آن ها را در زندگی خود به کار بگیرید و آن گاه قانون جذب دست به کار شده و زندگی شما را در همه ابعاد دچار تحولات مثبت خواهد کرد. از جمله:

 

از قانون جذب می توان برای پیدا کردن همسر ایده آل و عشق رویایی خود استفاده کرد.

 

قانون جذب برای افرادی که به دنبال به دست آوردن پول و ثروت هستند عالی عمل می کند.

 

قانون جذب تاثیر شگفت انگیزی در سلامت ذهن و جسم دارد.

 

برای بهبود روابط زناشویی و موفقیت در زمینه های مختلف شغلی و اجتماعی می توان از قانون جذب کمک گرفت.
منبع:
https://www.beytoote.com/psychology/zendegi-behtar/attraction7-techniques-success.html

قانون جذب چیست؟

تعریف قانون جذب بسیار ساده است. این قانون می گوید به هر چیز خوب و بدی که فکر کنیم، آن را به سمت خود جذب می کنیم. بنابراین با کمک این قانون می توانیم با تمرکز بر هر چیز، آن را به زندگی مان وارد کنیم. برای جذب چیزهای مثبت در زندگی، تنها کاری که باید انجام دهیم مثبت ماندن است. به عبارت دیگر مثبت اندیشی می تواند ناممکن ترین رویاهای ما را به حقیقت تبدیل کند!

قانون جذب توسط 7 قانون جهان هدایت می شود. این قوانین عبارتنداز:

  • اشتیاق فراوان
  • تجسم
  • باور مطلق
  • تاکید
  • تمرکز کامل
  • تجلی
  • سپاسگزاری

قانون جذب برای افراد، اشیا، احساسات، افکار و بطور کلی تمام چیزهای موجود در جهان، صدق می کند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.